Bărbat împușcat de polițiști, după ce i-a atacat cu o furcă și a asmuțit câinele asupra lor3Foto© stirileprotv.ro

Bărbat împușcat de polițiști, după ce i-a atacat cu o furcă și a asmuțit câinele asupra lor

, 9 știri, 15 vizualizări

Polițiști din Motru au tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat de 40 de ani din comuna Borăscu. Acesta provocase un scandal în curtea cumnatei sale și a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind mașina de poliție cu o furcă și asumuțind câinele asupra lor, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Lucrători din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin 112 de o localnică din comuna Borăscu cu privire la faptul că un bărbat din aceeași localitate, care îi este cumnat, a pătruns fără drept în curtea casei sale și a provocat scandal. Când oamenii de ordine au ajuns la fața locului, bărbatul a venit spre ei cu o furcă și le-a distrus mașina.

Apoi a asmuțit câinele asupra celor doi polițiști. La rândul lor, aceștia au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, dar pentru că bărbatul a continuat să fie agresiv au tras cinci focuri de armă în direcția lui și unul asupra câinelui. Persoana recalcitrantă a fost transportată cu ambulanța la spital, fiind conștientă.