Black Friday American – reduceri masive 20193Foto© libertatea.ro

Black Friday American – reduceri masive 2019

, 5 știri, 5 vizualizări

Nici bine nu a inceput luna noiembrie, ca am putut vedea din ce in ce mai multe oferte Black Friday. Unele magazine isi promoveaza oferta cu reduceri in zilele de vineri, altele prelungesc promotiile in weekend. evoMAG a ales o campanie speciala in perioada 8 – 14 noiembrie, sub motto-ul “Doboram preturile”. Reducerile sunt pana la -87% si includ produse din numeroase categorii: telefoane, televizoare, trotinete electrice, electrocasnice si alte aparate si accesorii.

Raspunsul este cat se poate de evident. Black Friday este despre reduceri, iar romanii doresc sa faca economii, indiferent daca vizeaza produse cu preturi medii sau echipamente ultra high-end, cu preturi piperate in general (de exemplu: laptopuri gaming, televizoare premium, cele mai bune si puternice trotinete electrice, aspiratoare roboti, telefoane de ultima ora etc).

In vreme ce unii romani si -au stabilit din timp lista cu produse de cumparat in Vinerea Neagra, sunt si cei care cumpara dupa impuls. Acest lucru se intampla pentru ca unele produse au preturi mult-mult mai mici decat in restul anului. Animati de acest lucru si de faptul ca stocurile sunt limitate, multi romani care isi permit, cumpara dupa impuls.