Bogdănel Corduneanu a fost ridicat de polițiști! Este acuzat de șantaj4Foto© bzi.ro

Bogdănel Corduneanu a fost ridicat de polițiști! Este acuzat de șantaj

, 5 știri, 28 vizualizări

Polițiștii din Iași au reușit să mai aplice o lovitură clanului Corduneanu. Ieri-dimineață au fost percheziții la Iași într-un dosar extrem de delicat. Un afacerist a depus o plângere împotriva lui Bogdănel Corduneanu. Imediat a fost deschis un dosar, iar ieri, Bogdănel și un amic de-al său au fost ridicați direct din pat. Niciunul dintre cei acuzați nu recunoaște că ar avea vreo implicare în toată povestea, însă oamenii legii au dovezi.

Încă o lovitură pentru Clanul Corduneanu. După ce în urmă cu doar câteva zile fiul lui Costel Corduneanu a fost reținut de oamenii legii după ce a fost prins cu heroină, ieri, și fratele lui Costel, Bogdănel, a fost ridicat. Ieri-dimineață, polițiștii au descins în forță acasă la Bogdănel Corduneanu. Motivul?

Bărbatul este acuzat că ar fi amenințat un om de afaceri care nu ar fi vrut să-i dea o sumă de bani împrumut. Astfel, ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași au ajuns, la braț cu mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS), Bogdănel Corduneanu și Ștefan Bogdan Iacob. Ambii sunt bănuiți că l-ar fi amenințat și terorizat pe omul de afaceri ieșean Liviu Ilașcu.