Boris Becker, declarații superbe despre Simona Halep3Foto© sport.ro

Boris Becker, declarații superbe despre Simona Halep

, 9 știri, 21 vizualizări

Boris Becker are cuvinte frumoase despre Darren Cahill, pe care-l consideră unul din cei mai buni antrenori din lume, și speră că australianul va găsi soluții pentru ca Simona Halep să reînceapă să câștige turnee.

"Cred că Simona este la nivelul ei cel mai înalt. Întrebarea pe care ar trebui să și-o pună ar fi cum să-și facă programul pentru a face față unui an întreg. Pare să obosească în a doua parte a anului pentru că trebuie să alerge mult ca să-și câștige meciurile. Fizic și mental, în a doua jumătate a anului obosește, de aceea se mai și accidentează și nu este la fel de proaspătă. Cred că Darren va observa și poate că va găsi un program mai bun pentru a doua jumătate a anului. În mod clar, pentru ea, să câștige două meciuri la rând este ceva solicitant", a explicat Boris Becker, la DigiSport.

"Cred că Australia, datorită suprafeței și pentru că este început de an, este următorul loc unde o văd capabilă să se impună. Din punctul meu de vedere, referitor la întrebarea legată de posibilitatea de a o antrena, vreau să precizez că o iubesc, vorbesc des cu ea, dar nu cred că are nevoie de sfaturile mele. Îi are pe Darren și pe ceilalți antrenori, cred că are o echipă completă. Este bine așa.