Burt Young, nominalizat la Oscar pentru rolul din ″Rocky″, a murit la 83 de ani. Reacția lui Sylvester Stallone9Foto1Video© realitatea.net

Burt Young, nominalizat la Oscar pentru rolul din ″Rocky″, a murit la 83 de ani. Reacția lui Sylvester Stallone

, 10 știri, 12 vizualizări

Actorul american Burt Young, nominalizat la Oscar pentru rolul cumnatului protagonistului interpretat de Sylvester Stallone în seria de filme ''Rocky'', a murit la vârsta de 83 de ani, a anunțat miercuri managerul acestuia, potrivit Reuters.

Decesul lui Burt Young, care a avut loc pe 8 octombrie în Los Angeles, a fost dezvăluit în premieră miercuri de cotidianul The New York Times, care a citat-o pe fiica actorului, Anne Morea Steingieser, și a fost confirmat pentru Reuters de managerul din Los Angeles al artistului, Lynda Bensky.

Pe numele său real Gerald Tommaso DeLouise, actorul s-a născut în cartierul Queens din New York, și-a efectuat stagiul militar în Marina americană în anii 1950 și a urmat după aceea cursurile organizate de Studioul Actorilor deținut de Lee Strasberg. De-a lungul unei cariere bogate, a jucat în principal personaje dure și roluri de italo-americani în producții de film și televiziune.