Cadou special pentru Ianis Hagi© onlinesport.ro

Cadou special pentru Ianis Hagi

, 4 știri, 46 vizualizări

Mijlocașul român Ianis Hagi a fost folosit de antrenorul Steven Gerrard încă din primul minut al meciului jucat în deplasare de Celtic Glasgow, cu Standard Liege, în Grupa D a Ligii Europei.

Titularizarea a venit chiar în ziua în care jucătorul a împlinit 22 de ani. Scoțienii au deschis scorul în minutul 19, dintr-un penalty obținut în urma unui henț al lui Gavory în interiorul propriului careu. Tavernier a înscris de la punctul cu var. Șapte minute mai târziu, Hagi a fost avertizat cu cartonașul galben în urma unui fault. Internaționalul român nu a terminat meciul pe teren și a fost schimbat în minutul 67 cu Aribo. Echipa lui Gerrard a stabilit scorul final cu un gol „de pus în ramă” a lui Roofe, care a înscris cu un șut puternic de la mijlocul terenului, în minutul 90+3.

După prestația sa din Belgia, presa din Scoția a scris în termeni laudativi despre Hagi jr, chiar dacă acesta nu și-a mai trecut numele pe tabela de marcaj, precum în alte partide. ”Tânărul mijlocaș român aproape a înscris cu un șut superb de la distanță în prima repriză, înainte să primească un cartonaș galben după o intrare dură la Gavory. Au existat însă și jurnaliști care nu au fost încântați de român. „Arată neîncrezător și s-a chinuit să își facă simțită prezența. A fost schimbat în a două repriză. 5”, este nota pe care cei de la The Scottish Sun i-au atribuit-o românului.