Campanie de strngere de fonduri pentru Leo Iorga, care are nevoie de operație n Germania după ce cancerul a recidivat18Foto1Video© bzi.ro

Campanie de strngere de fonduri pentru Leo Iorga, care are nevoie de operație n Germania după ce cancerul a recidivat

, 43 știri, 20 vizualizări

Familia lui Leo Iorga a început o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta să continue tratamentul la o clinică din Hamburg, după ce cântărețul a primit vestea recidivării tumorii la singurul plămân rămas. În 2011, Leo Iorga a fost supus primei operații pentru extirparea unei tumori la plămâni.

"Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani și ani» se reîntoarce în atenția ta pentru a-ți cere să-i fii și tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună", se arată în anunțul publicat de familie pe pagina de Facebook a cântărețului.

În 2011, Leo Iorga a fost supus primei operații pentru extirparea unei tumori la plămâni. După șase luni, el a urcat pe scenă, dar boala a recidivat - au apărut metastaze la cap, la glanda suprarenală, apoi din nou la cap, din nou la plămâni.