Cât de dificilă a fost relația lui Geraldo cu Gigi Becali + Cine a fost singurul om din vestiar care îi ținea piept patronului3Foto© video.gsp.ro

Cât de dificilă a fost relația lui Geraldo cu Gigi Becali + Cine a fost singurul om din vestiar care îi ținea piept patronului

, 4 știri, 23 vizualizări

Geraldo Alves a povestit cum trăia declarațiile oferite de către Gigi Becali în presă și a dezvăluit că portarul Ciprian Tătărușanu era singurul care avea curajul să îi răspundă patronului atunci când mergea în vestiar să vorbească cu jucătorii.

„Câteodată el poate să dea niște declarații de care trebuie să ținem cont, dar altele cred că sunt o diversiune. Nu am fost niciodată afectat. Aici lumea se bazează pe declarațiile dânsului. În alte țări, declarațiile sunt ale criticilor de fotbal, foști fotbaliști. Ei chiar știu fotbal. El vede meciul, își spune părerea și are tot dreptul, dar un fost fotbalist, de exemplu, are ochiul format.

Eu le-am spus jucătorilor că astea se întâmplă oriunde, dar aici măcar vi se spun lucrurile în față. El chiar venea la noi și ne spunea în față. Vorbea, toată lumea asculta. Numai Tătărușanu se ridica și vorbea. Nu e vorba de tupeu, ci de caracter. Spunea ce gândea și mie îmi plăcea foarte mult. El vorbea frumos cu dânsul, îi spunea părerea ca jucător. Becali nu spunea nimic, asculta, pentru că de multe ori Tătă avea dreptate”, a povestit Geraldo Alves.