Cătălin Cîrstoiu se consideră inamicul numărul unu al lui Nicușor Dan și Piedone6Foto1Video© hotnews.ro

Cătălin Cîrstoiu se consideră inamicul numărul unu al lui Nicușor Dan și Piedone

, 16 știri, 19 vizualizări

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD și PNL la Primăria Capitalei, a făcut o declarație incisivă marți, afirmând că în decurs de două săptămâni s-a transformat în “inamicul public numărul unu” pentru contracandidații săi, Nicușor Dan și Cristian Popescu-Piedone.

Această declarație reflectă climatul intens și competitiv al campaniei electorale în București și tensiunile care există între candidații principali. Cîrstoiu sugerează că prin creșterea sa rapidă în popularitate și prin propunerile sale pentru dezvoltarea capitalei, el a devenit o amenințare pentru ceilalți candidați, ceea ce i-a determinat să îl considere ca pe “inamicul public numărul unu”.

“În două săptămâni, am devenit inamicul public numărul unu pentru Nicușor Dan și Cristian Popescu – Piedone. Da, asta e. Aud de dimineața până seara toate lucrurile rele pe care nu le-am făcut, toate lucrurile rele pe care nu mi-am imaginat vreodată că le-am făcut și, probabil, în scurt timp, o să aud că invazia tătarilor, a turcilor sau a altcuiva în București mi se datorează tot mie. Mi-o asum”, a spus el, în cadrul conferinței de alegeri a Organizației PSD București, potrivit Agerpres.

Am greșit, da, și acum omorâți-mă!
Traian Băsescu,
CTP, atacuri in rafala la Catalin Cirstoiu: Minte fara sa clipeasca!…
Da, da. Deci m-am distrat. Sunt glume frumoase. Însă, cinstit...
Cătălin Cîrstoiu,
Cătălin Cîrstoiu: Am fost transformat în două săptămâni în inamicul…