Câți lei primește salariu un barista în cafenelele 5ToGo din București, acum, în martie 20244Foto© cancan.ro

Câți lei primește salariu un barista în cafenelele 5ToGo din București, acum, în martie 2024

, 5 știri, 13 vizualizări

Jobul de bonă presupune o multitudine de aspecte. În primul rând, persoana care se ocupă de îngrijirea copiilor trebuie să dețină anumite calități și ideal ar fi să aibă un document autorizat care să ateste faptul că poate desfășura această activitate. De altfel, în România, încă de câțiva ani, a devenit la „modă” ideea de a angaja bone filipineze, aspect regăsit chiar în rândul mai multor vedete care au apelat la serviciile lor. Însă, ce salariu încasează o bonă internă în România? Cât câștigă pe oră? Mai multe detaliile se regăsesc în articol, mai jos.

A fi bonă implică o multitudine de aspecte. Programul fiecărui copil trebuie să fie respectat după dorința părinților, iar atenția maximă este necesară. Atunci când este vorba despre îngrijirea celor mici, există un set de reguli de respectat, iar remunerația va fi efectuată în urma mai multor factori. Printre aceștia se va lua în considerare, de exemplu: experiența pe această poziție, zona, numărul de copii, dar și programul impus. Însă, cât ajunge să câștige pe oră și pe lună o persoană care lucrează pe această poziție?

Remunerația se va face în funcție de criteriile mai sus menționate. De exemplu, în România, o bonă poate să câștige și peste 20 de lei pe oră. Un salariu ar putea să ajungă la 5.000 de lei net. Există o multitudine de români care apelează la serviciile unei bone, pentru a-i lăsa pe cei mici în grija unor oameni specializați în acest sens. Iar ideea de a avea o bonă a fost preluată din Occident.