Cazuri grave de COVID la Botoșani6Foto© realitatea.net

Cazuri grave de COVID la Botoșani

, 8 știri, 31 vizualizări

La Spitalul Judeațean Buzău, accesul vizitatorilor este restricționat și purtarea echipamentului de protecție este obligatorie. La Spitalul Județean ”Mavromati” din Botoșani, doi pacienți  cu o formă severă de Covid-19  sunt internați în secția ATI.   Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă, în prezent, în această unitate medicală sunt internați opt pacienți diagnosticați cu Covid-19, printre care un copil.

Direcția de Sănătate Publică Buză a transmis o adresă prin care solicită restricționarea  accesului în Spitalul Județean Buzău și purtarea obligatorie a echipamentelor de protecție. Astfel,  accesul vizitatorilor este permis zilnic între orele 10:00 și 12:00 și este interzis în secțiile ATI, neonatololgie, maternitate și oncologie.

De altfel, Direcția Sanitară Județeană a anunțat, recent, existența a două focare de Covid-19 în acest județ: la Spitalul de Psihiatrie Săpoca și la Centrul pentru primirea victimelor violenței în familie de la Râmnicu Sărat.