Ce a spus Viorica Dăncilă despre o retragere din cursa prezidențială în favoarea lui Tăriceanu5Foto© realitatea.net

Ce a spus Viorica Dăncilă despre o retragere din cursa prezidențială în favoarea lui Tăriceanu

, 12 știri, 10 vizualizări

"Nu, categoric nu. Am spus că întotdeauna sunt un om corect și voi rămâne un om corect față de colegii mei, față de Partidul Social Democrat, care mi-au dat încrederea lor și nu trebuie să-i dezamăgesc. Trebuie să nu dezamăgesc românii care au încredere în mine, cei care semnează pentru candidatura mea, deci nu se va întâmpla acest lucru", a spus Viorica Dăncilă, la finalul Congresului extraordinar al PSD, întrebată dacă se retrage din cursă în favoarea liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul Viorica Dăncilă i-a criticat sâmbătă pe contracandidații săi la alegerile prezidențiale Klaus Iohannis și Dan Barna, susținând că aceștia "nu sunt apropiați de oameni".

"Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au - nu sunt apropiați de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Barna sădește ura în rândul oamenilor și cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuții cu ei, au nevoie ca președintele României să fie apropiat de ei", a spus Dăncilă, la finalul Congresului extraordinar al PSD.