CEZ Vânzare a devenit Premier Energy Furnizare. Ce trebuie să știe clienții3Foto© antena3.ro

CEZ Vânzare a devenit Premier Energy Furnizare. Ce trebuie să știe clienții

, 5 știri, 7 vizualizări

Grupul Premier Energy, deținut de fondul ceh de investiții, Emma Capital, fondat de antreprenorul ceh Jiří Šmejc, care exercită și funcția de CEO al PPF, cel mai mare fond de investiții din regiune cu active de peste 14,5 miliarde de euro, anunță finalizarea achiziției CEZ Vânzare, în urma căreia portofoliul regional de clienți al întregului grup urcă la 2,4 milioane de clienți casnici și non-casnici.

Totodată, CEZ Vânzare primește o nouă identitate și devine Premier Energy Furnizare.

La finalul anului trecut, Premier Energy a achiziționat CEZ Vânzare, firmă de furnizare a energiei, de la fondul australian de investiții în infrastructură Macquarie Infrastructure Asset Management (MIRA).

“După zece ani de experiență în distribuție și furnizare pe piața gazelor naturale, Premier Energy a urcat în topul jucătorilor pe piața locală de profil și își creează, pas cu pas, premisele pentru a  deveni un liderul al pieței. Suntem jucătorul cu una dintre cele mai rapide creșteri în ultimii zece ani în regiunea EuropeiEuropeiEuropei Centrale și de Sud-Est. Prin achiziții strategice, precum cea a CEZ Vânzare, ne consolidăm sinergiile din grup în jurul celor trei verticale de business”, spune Jose Garza, CEO al Premier Energy Group.