Chef Cătălin Scărlătescu se dezlănțuie și el: „Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite”12Foto© economie.hotnews.ro

Chef Cătălin Scărlătescu se dezlănțuie și el: „Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite”

, 16 știri, 19 vizualizări

Chef Cătălin Scărlătescu a avut o primă reacție în scandalul cu Antena 1, după ce el și colegii săi Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au decis să nu mai participe la filmările unui nou sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”. Scărlătescu a vorbit despre motivele pentru care el și colegii săi au decis să dea Antena Group în judecată și a lansat o serie de atacuri la adresa televiziunii.

Cătălin Scărlătescu a declarat pentru cancan.ro că motivul pentru care au decis să dea în judecată Antena a fost că nu și-au primit banii pentru sezonul 12 al emisiunii Chefi la Cuțite, care s-a încheiat toamna trecută.

El a susținut că după Antena 1 „nu există moarte” și că nu Antena i-a făcut pe ei, ci ei au făcut Antena mare. Mai mult, Scărlătescu a susținut că cineva din interiorul Antenei ar vrea răul trustului.