Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. George Borșaru, Luna Morgaciova și George Borșaru au fost eliminați înainte de semifinală6Foto© a1.ro

Chefi la cuțite, 14 iunie 2023. George Borșaru, Luna Morgaciova și George Borșaru au fost eliminați înainte de semifinală

, 7 știri, 48 vizualizări

La a-36-a ediție din sezonul 11 al emisiunii Chefi la Cuțite tema a fost prepararea unui signature dish al chef-ului care îi reprezintă. Degustarea a fost făcută de sportivele echipei feminine de catchball din România. Banda a adus victoria lui Chef Sorin Bontea și echipei roșii, dar și un duel plin de suspans pentru echipa gri a lui Chef Dumitrescu și cea neagră a lui Chef Scărlătescu.

Confruntarea individuală s-a terminat cu o triplă eliminare, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în data de 14 iunie 2023.

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți cu ținuta aleasă, în ediția 36 a emisiunii Chefi la Cuțite sezonul 11, de la Antena 1. „Am zis că astăzi o să fiu o zână bună, să vă port noroc. Este ultima confruntare din acest sezon. Zici că am pocnit din degete și s-a terminat. Dragii mei, mai avem puțin până la finală, dar încă mai aveți mulți concurenți față de cât ar trebui să intre în semifinală, adică 9”, a spus prezentatoarea. În platou s-au aflat 12 concurenți, dar doar 9 locuri pentru semifinală.