Chefi la cuțite 2024. Sezonul 13 începe astăzi cu jurați și reguli noi23Foto1Video© libertatea.ro

Chefi la cuțite 2024. Sezonul 13 începe astăzi cu jurați și reguli noi

, 25 știri, 5 vizualizări

Irina Fodor prezintă Chefi la cuțite, sezonul 13, la Antena 1. Prezentatoarea i-a luat locul Ginei Pistol, care până în 2023 a moderat show-ul culinar. „Este OK orice comparație! Eu, de exemplu, sunt foarte constantă, nu îmi plac schimbările! Mă obișnuiesc foarte greu, îmi place să știu că lucrurile sunt liniștite și la locul lor! Pot să înțeleg oamenii care au avut un moment de: „Ce se întâmplă?”.

Dar, cu timpul, m-au acceptat. Mă bucur și le mulțumesc pentru treaba aceasta! Eu și Gina ne cunoaștem de foarte mult timp. Suntem prietene, ne întâlnim și în timpul liber! Mai degrabă, atunci a fost ceva care a luat amploare din cauza presei. Cumva, s-au inflamat unii pe alții, dar pentru noi nu a fost nicio problemă în nicio secundă!”, a declarat Irina Fodor pentru Ego.

În timp ce concurenții se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp, cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, se vor lupta pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe.