Cioloș, întrebat dacă ar fi numit-o pe Dăncilă în funcția de premier: Nu aș fi desemnat-o. Știu ce îi poate capul2Foto© mediafax.ro

Cioloș, întrebat dacă ar fi numit-o pe Dăncilă în funcția de premier: Nu aș fi desemnat-o. Știu ce îi poate capul

, 6 știri, 15 vizualizări

„Nu, eu nu aș fi desemnat-o. Nu, pentru că o cunosc pe doamna Dăncilă de când era în Parlamentul European și știu ce îi poate capul. Eu de pe margine vă spun că nu aș fi desemnat-o. Dar președintele probabil a desemnat-o după datele pe care le avea pe masă și strategia pe care o avea. Dovedește și acum că nu e un premier bun”,a afirmat Dacian Cioloș, miercuri seară, la Realitatea TV.

Acesta a adăugat că vorbește frecvent cu șeful statului și la ultima convorbire pe care a avut-o cu acest au vorbit despre strategia la referendum. Cioloș a mai spus că a vorbit, miercuri, cu Ludovic Orban despre coordonarea campaniei nu numai pentru alegerile europarlamentare, ci și pentru referendum.

„Eu am convorbiri telefonice cu președintele frecvent. A fost o convorbire privată și nu am de gând să dau detalii despre asta. Am discutat despre referendum și despre felul cum putem să promovăm referendumul. Da, am avut o discuție inclusiv cu Ludovic orban pe subiectul acesta astăzi că imediat în perioada următoare e bine să ne coordonăm campania nu doar pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum. Votul pentru referendum e important”, a conchis Cioloș.