Cîțu către Ciolacu: Sper să vă găsească sănătos comunicatul INS2Foto© romaniatv.net

Cîțu către Ciolacu: Sper să vă găsească sănătos comunicatul INS

, 11 știri, 33 vizualizări

Ministrul Finanțelor i-a ironizat, vineri, pe Facebook pe liderii PSD, după ce Institutul Național de Statistic a publicat ultimele datele economice. Cîțu spune că a explicat anunțul INS pentru social democrații "Ciolacu <pune mâna pe carte>, Alfred <MiniMiss> și Budai <the driver>".

„Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS! INS CONFIRMĂ estimările mele! Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!”, a scris Cîțu pe Facebook.

Ministrul Finanțelor își termină ironic mesajul: „Comparativ cu trimestrul IV 2019, produsul intern brut în trimestrul I 2020 a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,3%. Față de același trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creștere cu 2,4% pe seria brută și cu 2,7% pe seria ajustată sezonier” - INS. Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu <pune mâna pe carte>, Alfred <MiniMiss> și Budai <the driver>. Că să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați dacă-l citeați singuri".