Clotilde Armand, candidată pentru un nou mandat de edil al Primăriei Sectorului 1 și susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei11Foto© romanialibera.ro

Clotilde Armand, candidată pentru un nou mandat de edil al Primăriei Sectorului 1 și susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

, 15 știri, 64 vizualizări

Clotilde Armand a anunțat că va candida din partea USR și a aliaților săi pentru un nou mandat de edil al Primăriei Sectorului 1, pentru că trebuie să continue ceea ce a început și că va susține o candidatură a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei din partea forțelor de dreapta, potrivit agerpres.ro.

“Suntem o alianță de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta și avem încredere că vom putea să construim o majoritate. (…) Sunt candidatul USR. Restul trebuie să fie formalizat”, a declarat Clotilde Armand, marți, la Digi 24.

Ea a adăugat că are multe proiecte în curs de desfășurare. “Mai candidez (…) pentru că trebuie să continuăm ceea ce am început. Avem multe proiecte care sunt în curs de desfășurare. Avem multe proiecte blocate de Consiliul Local care trebuie deblocate”, a spus Clotilde Armand.

Foarte probabil, voi fi candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3
Robert Negoiță,
Alegerile locale din București, 2024 | Robert Negoiță: “Foarte…
Eu cred că există această posibilitate
Nicușor Dan,
Nicușor Dan visează la un nou mandat la PMB: “Negociez cu toate…