Conferința de presă a tricolorilor înaintea meciului cu Germania10Foto© romaniatv.net

Conferința de presă a tricolorilor înaintea meciului cu Germania

, 27 știri, 10 vizualizări

Romania U21 va juca in semifinalele EURO U21 contra Germaniei, joi, ora 19:00.

Romania U21 a avut un parcurs incredibil la EURO U21. Nationala condusa de Mirel Radoi a castigat partidele cu Croatia si Anglia a si remizat cu Franta in ultimul meci al grupei.

Jurnalistii germani scriu ca "federalii" romani si staff-ul lui Radoi sufera de teoria conspiratiei dupa ce UEFA a schimbat ora de disputarea a meciului din semifinale. Initial, Romania - Germania fusese programat la ora 22:00, insa imediat dupa terminarea partidei cu Franta, UEFA a anuntat ca meciul tricolorilor se va juca la ora 19:00.

"Est-europenii provoaca primul scandal de la turneul final. Dupa ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis sa schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversata. Romanii acuza teoria conspiratiei, spunand ca italienii se razbuna pentru ca echipa lor este responsabila pentru eliminarea gazdelor. Meciul de la Bologna va incepe la o temperatura de 41 de grade Celsius, un adevarat chin pentru fotbalisti. Un oficial al Federatiei a spus ca aceasta este o crima!", scriu jurnalistii de la Bild.