Connect-R și SHIFT, nostalgici în prima gală Te cunosc de undeva!: „Melodia aia îmi declanșează emoții!”4Foto© observatornews.ro

Connect-R și SHIFT, nostalgici în prima gală Te cunosc de undeva!: „Melodia aia îmi declanșează emoții!”

, 4 știri, 5 vizualizări

2563 de transformări, 127 de concurenți și nu mai puțin de 19 sezoane realizate în 12 ani de spectacol total, astea sunt cifrele care descriu cel mai bine show-ul „Te cunosc de undeva!”. 8 echipe de artiști s-au aliniat la start și vor fi trecuți de ruletă prin tot felul de emoții de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Printre aceștia se numără și echipa formată din Connect-R și SHIFT, pe care ruleta i-a provocat din plin, încă din prima gală. Deși amândoi au mai participat la „Te cunosc de undeva”, artiștii mărturisesc la unison că emoțiile sunt la fel de mari înainte de fiecare transformare.

„Când aud jingle-ul dinainte de moment, îl simt direct în stomac. Suntem de atâția ani pe scenă, însă acea melodie, pe care o auzim în lift, îmi declanșează emoții de parcă aș fi prima oară pe scenă!”, a dezvăluit Connect R.