Copilul găsit în comă la Dej, cu răni mâncate de viermi și muște, a murit5Foto1Video© stirileprotv.ro

Copilul găsit în comă la Dej, cu răni mâncate de viermi și muște, a murit

, 6 știri, 73 vizualizări

Momente șocante într-o localitate din România. Informațiile sunt absolut năucitoare și scot la iveală cazul unui copil care a murit după ce a fost mâncat de viermi din cauza neglijenței mamei. Conform informațiilor apărute, tragedia s-a produs în localitatea Dej. Copilul a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii după două săptămâni s-au arătat neputincioși, acesta murind.

Un copil dintr-un apartament din Dej și-a găsit sfârșitul după ce mama acestuia l-a lăsat pur și simplu să fie mâncat de viermi. Informațiile sunt cu un puternic impact emoțional și scot la iveală neglijenta unor părinți. Valentin avea 9 ani și era neglijat de femeia care i-a dat viața. Acesta a murit după ce a fost mâncat de viermi și muște într-un apartament din Dej. După ce a fost descoperit cazul șocant, copilul a fost transportat la spital unde a stat două săptămâni. În cele din urmă, medicii s-au arătat neputincioși iar copilul a murit.

La aproximativ două săptămâni după ce acesta a fost adus la spital, băiatul a murit ieri, 9 august 2020. Medicii au încercat să-i salveze viața, dar fără succes. Acesta fusese transportat la Spitalul de Pediatrie din Cluj, dar infecția a fost una prea puternică și i-a cuprins întreg corpul. De la începutul scoaterii cazului la lumină, Valentin a fost ajutat și menținut în viața de aparate. Încă de la început, medicii erau rezervați cu privire la șansele tânărului de a scăpa cu viața.