CRBL și soția lui, Elena: „Power Couple România ne-a trecut prin toate stările, de la iubire la frică, lacrimi și zâmbete”5Foto© a1.ro

CRBL și soția lui, Elena: „Power Couple România ne-a trecut prin toate stările, de la iubire la frică, lacrimi și zâmbete”

, 5 știri, 21 vizualizări

”Pentru mine, Power Couple înseamnă o experiență diferită de tot ce am trăit până acum, presărată cu de toate: iubire, fericire, frică, dezamăgire, lacrimi, zâmbete, realitate. Un fel de all inclusive”, a declarat Elena Andreianu, care a intrat în această competiție alături de soțul ei, CRBL.

”Experiența Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic și că putem trece peste orice obstacol”, a adăugat el. Este pentru prima data când artistul participă la un reality show alături de partenera sa de viață și de aceea spune că emisiunea dezvăluie o latură a personalității sale pe care nu a mai expus-o până acum.

”Acum, cu doamna mea alături, veți vedea un alt CRBL”, a declarat artistul, care are, împreună cu Elena, o căsnicie de 15 ani, cei doi fiind și părinții unei fetițe, pe nume Alessia.

Nu cred că mi s-a părut ceva simplu la Power Couple
CRBL,
CRBL și soția lui, Elena: “Power Couple România ne-a trecut prin toate…