Power Couple România 12 februarie. „Când am văzut că ne învârtim într-o mașină, am înțeles că va fi rău!”21Foto© romaniatv.net

Power Couple România 12 februarie. „Când am văzut că ne învârtim într-o mașină, am înțeles că va fi rău!”

, 24 știri, 10 vizualizări

Power Couple România vine cu o nouă și palpitantă ediție! Concursul prezentat de Dani Oțil pune partenerii la intense încercări, iar următoarea probă cu siguranță le dă emoții băieților.

În seara aceasta, la Antena 1, de la ora 20:30, urmează proba bărbaților, ceea ce însumează un test de rezistență la stres, talentul la matematică și logică, dar și capacitatea de a reține momentele unice din relație.

Domnii vor avea de răspuns la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină învârtită ca la rotisor. Răspunsurile la întrebări vor fi numere care vor face parte dintr-o ecuație ce trebuie rezolvată în aceste condiții intense de stres. Concurenții au recunoscut că nu se simt complet pregătiți pentru această probă, fie că nu pot face față stresului fizic, fie că nu sunt buni la calcule ori nu sunt 100% bazați pe amintirilor lor alături de partenere.