Crimă în stil mafiot la Atena. Un celebru lider interlop, ucis cu 90 de gloanțe trase dintr-un Kalasnikov6Foto1Video© hotnews.ro

Crimă în stil mafiot la Atena. Un celebru lider interlop, ucis cu 90 de gloanțe trase dintr-un Kalasnikov

, 6 știri, 27 vizualizări

O crimă în stil mafiot comisă la o benzinărie din sudul Atenei scoate la lumină brutalitatea mafiei grecești, unde un important lider al celei mai puternici grupări interlope din Grecia a fost ucis în plină stradă, scrie BBC. Bărbatul a fost ucis în mașină, de atacatori care au tras zeci de gloanțe cu puști Kalașnikov, iar imaginile suprinse de camerele video din zonă sunt șocante.

Asasinatul a avut loc duminică, iar victima este Vangelis Zambounis, un important lider al lumii interlope din Grecia, care ar fi condus o rețea implicată în contrabandă cu combustibil și cu țigări. Asupra lui au fost trase, cu arme Kalașnikov, peste 90 de gloanțe.

În imaginile video suprinse de camerele din zonă și difuzate de televiziune la câteva ore după asasinat se vede cum un bărbat - Vangelis Zambounis - urcă într-un autoturism BMW blindat parcat în fața unei benzinării pe care o deținea în zona Neos Kosmos din Atena.