Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, bruscată de polițiști în parc, după ce băieții ei cu sindromul Down s-au dat pe tobogan5Foto© stirileprotv.ro

Cristina Bălan, câștigătoarea Vocea României, bruscată de polițiști în parc, după ce băieții ei cu sindromul Down s-au dat pe tobogan

, 7 știri, 63 vizualizări

„Voi scrie câteva lucruri despre întâmplarea de astăzi din parc, despre ce înseamnă lipsa totală de empatie și înțelegere, când la mijloc e o situație mai dificilă. Sau mai specială. Veniserăm și noi în parc, după kinetoterapie. Pentru că insistau copiii, pentru că nu știam că sunt închise unele puncte de distracție.

Am ajuns în parc, abia deschisesem portiera mașinii ca Toma al nostru era deja la jumătatea parcului, l-am strigat, în fine, după niște insistente l-am convins să ne aștepte. Ce vreau să zic cu asta, copilul era nerăbdător să ajungă la tobogane. Am observat că primul loc de joacă cu tobogane era închis, așa că am mers înspre al doilea.

Am lăsat copiii să alerge, normal, eram în parc. Până să ajung eu la al doilea loc cu tobogane, ai mei erau deja suuuuus, sus de tot, se bucurau de joacă. Degeaba au pus autoritățile romane o bentiță albă (hahaha) să semnaleze că e închis acolo; copiii nu s-au simțit intimidați și au trecut pe sub râsul lor de bentița și s-au cățărat imediat pe toate cele.