CTP a dat verdictul dupa victoria Simonei Halep: A avut un singur punct slab! Azarenka a fost facuta praf: A avut o tactica aroganta2Foto© sport.hotnews.ro

CTP a dat verdictul dupa victoria Simonei Halep: A avut un singur punct slab! Azarenka a fost facuta praf: A avut o tactica aroganta

, 10 știri, 52 vizualizări

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale Wimbledon 2019, după un meci câștigat de o manieră entuziasmantă contra Victoriei Azarenka, 6-3, 6-1, iar Cristian Tudor Popescu, reputatul jurnalist, a spus că acesta a fost cel mai bun meci făcut sportiva românca pe iarbă. CTP știe cum a anihilat-o Simona pe Azarenka.

Simona a revenit după ce a fost condusă cu 3-1 în primul set, pe care l-a câștigat cu 6-3, iar apoi, în actul secund, nu i-a mai dat nicio șansă Vikăi Azarenka.

"Simona i-a trimis mingi adânci, liftate. Aceste mingi sunt mult mai greu de plesnit decisiv, e greu să faci punct din ele. Azarenka a intrat pe teren cu o singură tactică arogantă: "te sparg, te mănânc de vie, nu ai nicio șansă". A vrut să dea în toate mingile, să facă punct decisiv mereu. Când s-a lovit de tactica Simonei, a început să le pună pe gard. În felul acesta, Simona a câștigat 11 gameuri și Azarenka a mai luat 1. A refuzat să schimbe partitura, chiar dacă nu mergea. A fost arogantă și a fost făcută praf de Simona", a spus CTP, la Digi 24.