Dacian Cioloș cere demisia ministrului Educației: Guvernul este incompetent în chestiunea deschiderii școlilor7Foto© puterea.ro

Dacian Cioloș cere demisia ministrului Educației: Guvernul este incompetent în chestiunea deschiderii școlilor

, 21 știri, 149 vizualizări

Dacian Cioloș, copreședintele USRPLUS, cere demisia ministrului Educației, Monica Anisie.

Ministerul Educației nu știe ce vrea, dar știe că vrea să se facă așa cum vrea el. După șase luni de pandemie, iar „ne-a prins iarna pe nepregătite”, iar ne irită cetățenii cu pretențiile lor permanente și scoatem încă o dată din pălărie soluția magică a oricărui funcționar depășit de situație: să trimitem lumea după o altă adeverință, să umplem țara de cozi și dosare cu șină. Distanțare socială?

Da, dar doar după ce ai stat la coadă până ți-au amorțit picioarele, spatele și gândurile, alături de alți oameni la fel de iritați și obosiți ca tine. Să încetăm să ne mirăm că opinia generală este că guvernul sau autoritățile sunt incompetente, pentru că adevărul adevărat este că de cele mai multe ori chiar așa și este.

Guvernul este incompetent în chestiunea deschiderii școlilor. Până ieri, cerea adeverințe de la toți elevii, astăzi doamna Anisie zice că nu mai e nevoie. Până ieri, era nevoie de „pepsiglas”, azi nu mai trebuie. Până ieri, Guvernul anunța tablete și internet pentru toate școlile, azi are doar pentru câteva.