Dan Barna incă îl susține pe Vlad Voiculescu în pofida gafelor extreme făcute de ministrul Sănătății5Foto© observatornews.ro

Dan Barna incă îl susține pe Vlad Voiculescu în pofida gafelor extreme făcute de ministrul Sănătății

, 14 știri, 33 vizualizări

Dan Barna, președintele USR incă îl susține pe Vlad Voiculescu. Barna, probabil, a rămas singurul susținător al actualului ministru al Sănătății. Vorbim despre faptul că, în pofida gafelor extreme făcute de Voiculescu, Barna se încăpățânează să îl susțină pe acesta.

Președintele USR a vorbit despre faptul că singurul lucru despre care se va vorbi în coaliție va fi dialogul. Vicepremierul României respinge ideea de remaniere și demisie a ministrului Sănătății, asta în pofida faptului că mai toată atenția publică este concentrată asupra acestui aspect iar premierul Florin Cîțu a lăsat să se înțeleagă că este iminentă o astfel de decizie.

Prezent în Parlament, Dan Barna a vorbit despre o eventuală demitere a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta a exclus o astfle de decizie spunând că este vremea dialogului și că în coaliție nu se va aborda un astfel de subiect.