Dan Petrescu, optimist înainte de Lazio - CFR Cluj12Foto© libertatea.ro

Dan Petrescu, optimist înainte de Lazio - CFR Cluj

, 27 știri, 17 vizualizări

LAZIO ROMA CFR CLUJ. Meciul dintre Lazio Roma și CFR Cluj, din etapa a 5-a Grupei E a Europa League, se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico. Campioana României, locul 2 în Grupa E, cu nouă puncte, are nevoie de un punct în ultimele două etape pentru a se califica în 16-imile de finală ale Europa League.

LAZIO ROMA CFR CLUJ. Brigadă din Turcia la meciul din EUROPA LEAGUE

LAZIO ROMA CFR CLUJ. "Foarte greu să spui că poți să surprinzi pe Lazio Roma cu ceva. Cred că ei se așteptau să jucăm cu trei fundași. Nu cred că i-am surprins, pur și simplu am făcut un meci foarte bun și de aceea am câștigat primul meci. Este foarte clar că trebuie să luăm un punct din cele două meciuri. Cu cât îl luăm mai repede, cu atât mai bine. Va fi foarte, foarte greu.

Sper ca jucătorii mei să fie inspirați. Sunt convins că va fi foarte greu să obținem acest punct. Vom încerca să scoatem un punct, dar nu trebuie să jucăm la egal, pentru că va fi greu, Trebuie să jucăm să câștigăm meciul. Am obișnuit lumea cu rezultate foarte bune. Vom încerca mâine să facem iar istorie pentru România", a spus antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.