Despăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj-Napoca, după ce s-a împiedicat de un cui într-o parcare4Foto© libertatea.ro

Despăgubiri de 20.000 de euro, pentru o femeie din Cluj-Napoca, după ce s-a împiedicat de un cui într-o parcare

, 6 știri, 65 vizualizări

O femeie din Cluj-Napoca ar urma să primească despăgubiri de 20.000 de euro după ce s-a împiedicat de un cui în parcarea unui magazin de bricolaj, a căzut și și-a spart nasul, conform Foaia Transilvană și Digi 24. Decizia instanței nu este însă definitivă.

Accidentul a avut loc în martie 2019, când femeia s-a împiedicat de un diblu metalic, de mărimea unui cui, în parcarea unui magazin de bricolaj din Cluj-Napoca, iar în urma căzăturii și-a spart nasul și și-a luxat un umăr. Aceasta a purtat orteză timp de aproximativ 3 luni și a făcut kinetoterapie pentru o perioadă de șase luni. A avut leziuni ce au necesitat 45 - 50 de zile de îngrijire medicală, scrie Foaia Transilvană.

Reprezentanții magazinului au susținut, în instanță, că femeia putea evita producerea evenimentului dacă ar fi fost atentă la deplasare și ar fi respectat regulile de circulație marcate în parcarea magazinului. Magistrații care au judecat cazul au ajuns însă la concluzia că în parcarea magazinului nu există un culoar dedicat exclusiv pietonilor.