Dimineață fierbinte la poarta Congresului PPE de la Romexpo5Foto© realitatea.net

Dimineață fierbinte la poarta Congresului PPE de la Romexpo

, 6 știri, 13 vizualizări

Potrivit unui comunicat al federației sindicale, remis Agerpres, protestul are loc ca urmare a "ultimelor acțiuni ale directorului general Valentin Ștefan și față de atitudinea sa ostilă"."Managerul Poștei Române violează drepturi fundamentale de muncă ale salariaților! Acesta încalcă drepturile fundamentale ale muncii și ale lucrătorilor. În prezent, Valentin Ștefan reprezintă o pată pe obrazul PNL. Ca organizație sindicală, nu vom tolera practici anti-sindicale în Poșta Română. Este nevoie de justiție socială pentru lucrătorii poștali!", au transmis reprezentanții BNS în documentul citat.

Uniunea Europeană se teme de o nouă criză energetică odată cu expirarea acordului între Kiev și MoscovaTot joi vor avea loc astfel de acțiuni de pichetare și la sediul Partidului Național Liberal (Modrogan 1) și la sediul C.N.

Poșta Română (Dacia 140), precizează BNSLa sfârșitul lunii februarie, Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România (SLPR), afiliat la Blocul Național Sindical (BNS), a organizat acțiuni de protest în fața sediului Ministerului Cercetării Inovării și Digitalizării.