DJURGARDEN - CFR CLUJ. Două reveniri importante pentru campioană + Dan Petrescu: „Parcă jucăm cu Celtic sau Rennes”1Video© sport.ro

DJURGARDEN - CFR CLUJ. Două reveniri importante pentru campioană + Dan Petrescu: „Parcă jucăm cu Celtic sau Rennes”

, 5 știri, 109 vizualizări

Ca niciodată în acest sezon, Dan Petrescu are tot lotul valid pentru meciul de joi seară, din turul 3 preliminar EL, în deplasare, cu suedezii de la Djurgarden. Din delegația care a plecat azi la Stockholm fac parte și sunt apți de joc inclusiv absenții din ultima vreme, internaționalii Ciprian Deac și Alexandru Chipciu.

Primul suferise o entorsă la națională, în prima repriză a partidei cu Austria, și n-a mai jucat de atunci în campionat. Celălalt a avut o ruptură musculară suferită în prima rundă din Liga 1 și a revenit la antrenamente normale de câteva zile. Deac ar putea fi chiar titular cu nordicii, în timp ce Chipciu are șanse mici să prindă prima formulă, el putând intra însă în partea a doua a jocului. Lipsesc doar Luis Aurelio și Sylla, dar ei nu fac parte din lista UEFA pentru acesată fază.

Încă o veste bună pentru ardeleni. În urma testelor pentru coronavirus făcute luni, toate rezultatele au fost negative. Jucătorii lui Dan Petrescu vor studia adversarul începând de mâine, până acum tehnicianul evitând să facă analiza adversarului împreună cu echipa. Partida de joi seară va avea loc pe un teren sintetic, ca și în turul 1 preliminar, cu maltezii de la Floriana.