Doua adolescente, filmate in timp ce-si impart pumni in toaleta unui liceu din Ramnicu Valcea6Foto© realitatea.net

Doua adolescente, filmate in timp ce-si impart pumni in toaleta unui liceu din Ramnicu Valcea

, 8 știri, 17 vizualizări

Două eleve s-au luat la bătaie în fața unui liceu din Bârlad, unde s-au lovit cu pumnii și picoarele și s-au tras de păr, iar în altercație au intervenit și mama și o verișoară a celor două, care au continuat bătaia. La incident au asistat și alți elevi, care au filmat scenele.

Incidentul s-a produs mieruci, în imediata apropierea a Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad, unde învață cele două eleve. O postare pe rețelele de socializare ar fi dus la escaladarea conflictului între acestea, pe fondul unor tensiuni mai vechi.

În momentul în care, cele două fete au început să se lovească pe trotuarul de lângă școală, mai mulți colegi ai acestora au început să le filmeze. În imaginile publicate de Vremea Nouă se poate vedea cum acestea se lovesc cu picioarele și se trag de păr reciproc. La un moment dat, una dintre eleve și-a sunat mama, care a venit imediat, însă nu a aplanat conflictul, ci a început să o lovească și ea pe cea care îi agresase fiica. În conflict a intervenit și o verișoară a unei dintre fete, care a continuat și ea bătaia.