Echipele care merg în marea finală Te cunosc de undeva sezonul 19. Momente emoționante pe scena de la Antena 14Foto© libertatea.ro

Echipele care merg în marea finală Te cunosc de undeva sezonul 19. Momente emoționante pe scena de la Antena 1

, 5 știri, 22 vizualizări

Finala Te cunosc de undeva! Sezonul 19 are loc sâmbătă, 24 iunie. Cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva! din acest sezon s-a difuzat sâmbătă, 17 iunie și a fost una în care lacrimile și emoțiile au depășit cu mult limitele normale, pentru că interpretările și transformările echipelor au fost cu totul și cu totul speciale.

După ce WRS și Emilian au câștigat duelul mult așteptat și, totodată, primul loc din finala emisiunii, Nicole Cherry, Juno, CRBL, Radu Țibulcă, ADDA și Radu Bucălae s-au calificat și ei în ultima „bătălie“ pentru trofeu și premiul de 15.000 de Euro. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opțiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider de audiență, pe toate categoriile de public.

Semifinala sezonului 19 Te cunosc de undeva a început în forță cu performance-urile impresionante create de cele trei echipe care au intrat la duel. În timp ce WRS și Emilian s-au transformat în Liza Minneli și Frank Sinatra ca să interpreteze remarcabila piesă „New York, New York“, Cristina Stroe, Damian Drăghici, CRBL și Radu Țibulcă au ales să fie celebrul cântăreț american.