Elton John, concert de adio8Foto2Video© observatornews.ro

Elton John, concert de adio

, 8 știri, 31 vizualizări

Muzicianul Elton John a susținut ultima sa reprezentație în țara natală, iar locul pentru un concert de adio acasă a fost Festivalul de muzică de la Glastonbury sau„British Woodstock” așa cum mai e cunoscut. Concertul a avut loc duminică, lui Elton oferindu-i-se cea mai prestigioasă dintre numeroasele locații ale festivalului – Pyramid Stage.

Concertul a început cu Pinball Wizard din 1976, cântec pe care nu îl mai interpretase de peste zece ani. Apoi, au fost interpretate hituri precum Bennie and the Jets, Goodbye Yellow Brick Road, Your Song, Candle in the Wind, Tiny Dancer (cu solistul The Killers, Brandon Flowers), I’m Still Standing, Don’t Go Breaking My Heart. (cu cântăreața Rina Sawayama).

A interpretat și Don’t Let the Sun Go Down On Me. Piesa a fost scrisă în 1974 și a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și SUA la începutul anilor 1990, cântată alături de muzicianul britanic George Michael (1963-2016). Elton John i-a dedicat discursul. „Unul dintre cei mai fantastici cântăreți, compozitori și artiști britanici a fost George Michael.