Eroii de la Sevilla, interviu de excepție la Neatza! Au trecut 34 de ani de când Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni4Foto1Video© a1.ro

Eroii de la Sevilla, interviu de excepție la Neatza! Au trecut 34 de ani de când Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni

, 6 știri, 20 vizualizări

Eroii de la Sevilla, Adrian Bumbescu și Ștefan Iovan, au oferit un interviu de excepție pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, la 34 de ani de când Steaua a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni! A fost un meci care a intrat în istoria României și care a pus țara noastră pe harta marilor campioni ai lumii, în 1986!

7 mai 1986 este cea mai importantă zi din fotbalul românesc și momentul în care România a dominat lumea fotbalului european.

„E greu de descris în cuvinte ceea ce am simțit în acele clipe. O performanță extraordinară după o muncă și o inteligență deosebită din partea celor care ne-au condus la vremea respectivă, pentru că, într-adevăr, în acea perioadă, am avut o echipă de top cu care am dominat fotbalul european și asta s-a văzut în aeroport. Când am văzut câtă lumea ne iubea și cât de fericiți i-am făcut atunci am realizat că suntem mari, cred că cei mari de la vremea respectivă, și cu realizările cele mai mari de la vremea respectivă”, a dezvăluit Ștefan Iovan, pentru cei de la Neatza cu Răzvan și Dani.