Titular în Alaves - Real Betis, Ianis Hagi nu a impresionat în Cupa Spaniei3Foto© sport.ro

Titular în Alaves - Real Betis, Ianis Hagi nu a impresionat în Cupa Spaniei

, 4 știri, 16 vizualizări

Alaves s-a impus cu 1-0 în fața lui Betis Sevilla și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Regelui. pentru runda următoare. A fost prima victorie pentru Deportivo în ultima lună, dar și primul meci în care Ianis Hagi a fost folosit titular în acest interval. Precedentul succes al bascilor fusese pe 6 decembrie, tot în Copa del Rey, 1-0 cu Terrassa.

Românul a jucat 65 de minute în meciul cu Betis, fără să aibă realizări. A atins mingea de 19 ori, a șutat de două ori la poarta adversarilor și a fost primul jucător schimbat de antrenorul Luis García Plaza, în locul său fiind trimis pe teren Giuliano Simeone. A alergat mult, a încercat să se implice în joc, dar s-a întâlnit rar cu mingea. În câteva situații, jucătorul român s-a arătat nemulțumit că nu primește mai multe pase de la coechipierii săi.

Prestația sa a fost analizată de El Correo. „Primul 11 a combinat prezența unor jucători de rezervă cu continuitatea unor titulari. Au fost pozitive aparițiile lui Benavídez sau Kike. Sola a jucat ca fundaș lateral, Rioja și-a acoperit banda stângă, în timp ce Hagi a lăsat o impresie gri în rolul său de mijlocaș ofensiv. Acesta a fost unul dintre aspectele mai puțin reușite ale meciului”.