″Escroci nenorociți!″ Director al Spotify, atac dur la adresa prințului Harry și a lui Meghan Markle, după încheierea contractului4Foto© stirileprotv.ro

″Escroci nenorociți!″ Director al Spotify, atac dur la adresa prințului Harry și a lui Meghan Markle, după încheierea contractului

, 5 știri, 29 vizualizări

"Mi-aș fi dorit să fi fost implicat în negocierea "Meghan și Harry părăsesc Spotify"", a declarat Simmons vineri în podcastul său, potrivit News.

"The F**king Grifters (escroci nenorociți - n.r.). Ăsta este podcastul pe care ar fi trebuit să îl lansăm cu ei. Trebuie să mă îmbăt într-o seară și să spun povestea discuției de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune povești ale mele... La naiba cu ei, escroci", a spus Bill Simmons.

Parteneriatul dintre Archewell Audio, compania de producție a ducilor de Sussex, și Spotify trebuia să includă numeroase programe, dar, în cele din urmă, au fost produse doar un serial și o ediție specială de vacanță.