EXCLUSIV CFR Cluj îl pierde pe Billel Omrani » Francezul merge să semneze cu Celtic Glasgow, echipa pe care a răpus-o în preliminarii4Foto© sport.ro

EXCLUSIV CFR Cluj îl pierde pe Billel Omrani » Francezul merge să semneze cu Celtic Glasgow, echipa pe care a răpus-o în preliminarii

, 7 știri, 23 vizualizări

Billel Omrani a înscris două goluri în meciul retur contra lui Celtic (4-3), iar scoțșienii au pus pe masă 3 milioane de lire sterline, aproximativ 3,3 milioane de euro pentru CFR Cluj. Conform GSP, fotbalistul ar urma să semneze ăn această săptămână, stadiul negocierilor fiind unul extrem de avansat.

Billel Omrani are un start de sezon cu care a lăsat mască pe toată lumea de la CFR. Francezul a reușit 8 goluri în toate competițiile, 6 dintre ele chiar în preliminariile Ligii Campionilor.

Atacantul a fost crescut de Olympique Marseille, dar n-a reușit să se impună la echipa de pe Stade Vélodrome. "Dubla" reușită la Glasgow contra lui Celtic l-a readus în atenția presei franceze, iar L'Equipe i-a dedicat o pagină atacantului de la CFR Cluj.