FCSB - VOLUNTARI 1-3 // Cristiano Bergodi: „Vergil Andronache merită respect”6Foto© gsp.ro

FCSB - VOLUNTARI 1-3 // Cristiano Bergodi: „Vergil Andronache merită respect”

, 12 știri, 34 vizualizări

„Vreau să felicit băieții, pentru că au făcut un meci foarte bun. Sunt foarte mulțumit. Fiecare victorie e frumoasă. E adevărat că am jucat împotriva unei echipe bune, Steaua, mă rog, FCSB. Sperăm că în continuare vom face treabă bună. Avem încredere. Nu este ușor să câștigăm în deplasare cu FCSB. Mi-a plăcut că băieții au reacționat imediat și am dat golul 2. Ne-am descurcat foarte bine. Această victorie a venit într-un moment greu pentru noi, dar acum suntem mai liniștiți”, a spus Cristiano Bergodi, la TV Telekom Sport.

Deși este dorit în continuare de către Gigi Becali la FCSB, antrenorul italian asigură că nu o va părăsi pe FC Voluntari în această vară.

„Este un antrenor acolo, Vergil Andronache, care merită respect și nu vreau să discut despre acest subiect. Eu sunt la Voluntari și lucrez cu niște băieți extraordinari. Ne dorim să facem un campionat mai bun decât anul trecut. Pe mine nu m-a căutat nimeni, în afară de o altă echipă decât FCSB, care m-a căutat în urmă cu o lună”, a spus Cristiano Bergodi.