Fetiță din Argeș, în comă după ce a căzut de la etaj. Este a doua oară în ultimii 3 ani când pică de la fereastră5Foto© observatornews.ro

Fetiță din Argeș, în comă după ce a căzut de la etaj. Este a doua oară în ultimii 3 ani când pică de la fereastră

, 7 știri, 56 vizualizări

Un caz teribil vine din Mioveni, acolo unde o fetiță de numai 5 ani a căzut de la etajul doi al blocului în care locuiește cu părinții săi. Și mai șocant este faptul că acesta este al doilea incident de acest gen, în numai 3 ani! A căzut din nou de la etajul 2! Vorbim despre o fetiță de aproape cinci ani care se zbate acum între viață și moarte, după ce a căzut de la etajul doi al blocului în care locuiește cu părinții săi.

Incidentul a avut loc joi dimineață, când vecinii au auzit un zgomot puternic. Când au ieșit pe fereastră, au văzut trupul copilei întins pe asfalt. O ambulanță a sosit la fața locului, după care o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Medicii au decis transferul de îndată al micuței la un spital din București, iar un elicopter SMURD a dus-o pe copilă la spital.

”Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă intervine pentru a efectua transferul unei paciente cu vârsta de 4 ani, care prezintă politraumatisme, de la Spitalul de Pediatrie Pitești la elicopterul SMURD”, au informat oficialii ISU Argeș. Potrivit ultimelor informații, fetița se află în comă.