Firea anunță că va începe testarea bucureștenilor pentru noul Coronavirus6Foto© wall-street.ro

Firea anunță că va începe testarea bucureștenilor pentru noul Coronavirus

, 19 știri, 25 vizualizări

Primarul Gabriela Firea anunță, pe pagina sa de Facebook, că în curând va începe testarea bucureștenilor pentru noul Coronavirus, fiind pregătite peste 20.000 de teste antigen normale.

„În scurt timp va începe testarea extinsă a persoanelor fără simptome din București. În total, peste 20 000 de teste în primă etapă. Pentru testarea voluntară a 11.000 de bucureșteni, cu teste de tip antigen normale, nu rapide ce pot da erori, care se analizează în aparatele PCR, avem deja încheiate parteneriate cu laboratoare acreditate. IT-istii noștri lucrează la platforma unde se vor face înscrierile pentru testare”, a explicat Gabriela Firea.

„În privința celor 10.500 de bucureșteni cuprinși în eșantionul elaborat de INSP, pentru testarea de anticorpi, din cadrul studiului științific care va arata gradul de contaminare a comunității din Capitală, circulația virusului și procentul de imunizare pe cale naturala a populației, cu siguranță vom găsi modalitățile optime pentru demararea și finalizarea în cele mai bune condiții a acestui proiect”, a mai scris Firea pe pagina ei de Facebook.

Va începe testarea extinsă a persoanelor fără simptome din București
Gabriela Firea,
Gabriela Firea: “Va începe testarea extinsă a persoanelor fără…
Acest proiect a fost blocat doar pentru ca l-am propus eu. Din cinism si invidie
Gabriela Firea,
Gabriela Firea RENUNȚĂ la testarea din școli: ”Atâta răutate n-am…