Florin Piersic rupe tradiția aniversărilor sale. Motivul dureros pentru care nu-și mai sărbătorește ziua de naștere9Foto© bzi.ro

Florin Piersic rupe tradiția aniversărilor sale. Motivul dureros pentru care nu-și mai sărbătorește ziua de naștere

, 16 știri, 100 vizualizări

Marele actor Florin Piersic spune, într-un mesaj publicat pe pagina sa Facebook, că anul acesta nu își va sărbători ziua de naștere pe scenă.

„Mai e puțin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi știți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârstă o dată la patru ani. De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!”, a scris actorul într-un mesaj pe Facebook, cu titlul „Scrisoare către voi”.

El spune că a devenit o tradiție ca în fiecare an să își petreacă ziua de naștere pe scenă.

„Și acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri. Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin”, a mai scris actorul.