Florin Roman a spus de ce nu crede că Orban are de ce să demisioneze din funcția de premier© cotidianul.ro

Florin Roman a spus de ce nu crede că Orban are de ce să demisioneze din funcția de premier

, 4 știri, 16 vizualizări

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că, pentru a schimba Guvernul Dăncilă, liberalii au "înghițit niște broaște râioase". "(...) nu le-am înghițit cu mare plăcere și nici nu stăm lângă aceste broaște râioase cu mare plăcere, dar stăm pentru că asta e politica. Nu avem decât 96 de parlamentari și avem nevoie de 233 de voturi. Asta nu înseamnă că ne pupăm pe gură cu ei și nici că suntem de acord sau că uităm ce au făcut în ultimii trei ani de zile", a afirmat el.

Rareș Bogdan a declarat, duminică seara, într-o intervenție telefonică la Digi 24, că nu se pune problema unui alt premier și nici a candidaturii lui Ludovic Orban la altă funcție decât cea de premier.

El a spus că pentru declanșarea alegerilor anticipate sunt negocieri complicate cu partidele.

"Gândiți-vă că noi guvernăm în acest moment alături de alte șapte grupări politice, forțe politice. Unele dintre ele, personal, și nu doar eu, foarte mulți dintre liberali, și sunt convins că și Ludovic Orban, cu toată experiența și toleranța sa, excesivă de multe ori, nu e cel mai fericit să stea braț la braț cu mulți dintre cei care l-au tocat mărunt, l-au făcut în toate felurile și ne-au făcut și pe noi și pe președinte", a afirmat Rareș Bogdan.