Fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL4Foto© romaniatv.net

Fostul comisar de poliție Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

, 7 știri, 58 vizualizări

Șeful de cabinet al ministrului de Interne, fostul comisar de poliție, Traian Berbeceanu s-a înscris vineri în PNL. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Deva Florin Oancea. Alături de Berbeceanu și-a anunțat adeziunea și medicul Marius Blendea.

"Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: Traian Berbeceanu și Marius Blendea", a anunțat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

În octombrie 2013, Traian Berbeceanu a fost reținut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, și apoi arestat preventiv, pentru o lună, într-un dosar în care a fost acuzat de favorizarea ilegală a unor grupări infracționale. Comisarul șef Traian Berbeceanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de sprijinire a unui grup infracțional organizat, fals în declarații, luare de mită, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la infracțiunea de delapidare.