Fostul deputat Dan Ilie Morega, prins a șasea oară fără permis. Dosar penal după ce a fost implicat într-o tamponare17Foto© adevarul.ro

Fostul deputat Dan Ilie Morega, prins a șasea oară fără permis. Dosar penal după ce a fost implicat într-o tamponare

, 27 știri, 11 vizualizări

​Fostul prefect al județului Gorj Dan Morega a fost implicat joi într-un accident rutier pe o stradă din Târgu Jiu. În urma accidentului au rezultat pagube materiale. Morega are permisul retras din motive medicale și se află sub control judiciar, după ce a fost prins și în București la volan fără permis de conducere, scrie Agerpres. Pe numele fostului prefect de Gorj a fost deschis un nou dosar penal.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a anunțat, vineri, că, la data de 21 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie 2024. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras", anunță IPJ Gorj.