FRF anunță pentru prima dată când putem afla noul selecționer: „Sigur se va definitiva” » Cele 7 nume de pe listă2Foto1Video© video.gsp.ro

FRF anunță pentru prima dată când putem afla noul selecționer: „Sigur se va definitiva” » Cele 7 nume de pe listă

, 6 știri, 7 vizualizări

„La tragere a fost ce ne-am dorit! Singura problemă e că o să jucăm în martie, când temperaturile sunt scăzue. Sper să evoluăm bine. Prima impresie e că Islanda este echopa mai puternică. O recomandă participarea la EURO, dar se pare că și ea e în picaj. Nu e sperietoare pentru nimeni acest baraj. Suntem sub impresia ultimelor meciuri, dar dacă ne speriem de echipele pe care le vedem în față e rău de tot.”, a declarat Mihai Stoichiță.

Șeful Comisiei Tehnice a vorbi și despre alegerea noului selecționer, declarând în premieră o dată la care am putea cunoaște noul antrenor.

„Săptămâna asta sigur se va definitiva.  O să vorbesc duminică cu președintele ca să vedem ce se va întâmpla, ca să nu mai fie acest suspans. S-ar putea să aflați până marți, când e conferința. E urât să spui că cea mai la îndemână alegere e Rădoi. Mai sunt Hagi, Petrescu, Sumudică, Rednic, Boloni sau Reghecampf.