Gabriela Firea atrage atenția că România nu va putea să facă față unei situații asemănătoare cu cea din Italia9Foto1Video© realitatea.net

Gabriela Firea atrage atenția că România nu va putea să facă față unei situații asemănătoare cu cea din Italia

, 15 știri, 57 vizualizări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, atrage atenția că "România nu va putea să facă față unei situații asemănătoare cu cea a Italiei" din cauza coronavirusului și a adăugat că "într-o lună vom avea sute de bolnavi, nu ca acum, pentru că este inevitabil, venind atât de mulți români din Italia și Spania și Germania".

În ce privește situația din București, „avem un număr foarte mare de persoane în carantină deja netestate. Dintre cele peste 520 de persoane în carantină, puține au fost testate. Probabil multe dintre acelea sunt deja îmbolnăvite, dar nu s-a ajuns la ele cu testul.

Avem peste 2.000 de persoane în izolare la domiciliu și încă 1.000 în Ilfov, deci peste 3.000 de persoane în București-Ilfov, în izolare la domiciliu, care nu au prezentat simptome. Noi nu am ajuns încă la vârful numărului de persoane declarate îmbolnăvite cu COVID-19", a subliniat primarul, potrivit realitatea.net, citat de Antena 3.