Gabriela și Cristi Iacob, unul dintre cuplurile competiției Power Couple România: „Când ne certăm, iese cu scântei”3Foto© observatornews.ro

Gabriela și Cristi Iacob, unul dintre cuplurile competiției Power Couple România: „Când ne certăm, iese cu scântei”

, 4 știri, 9 vizualizări

Unul dintre cuplurile cu cele mai îndelungate relații care au acceptat provocarea Power Couple România – La bine și la greu sunt actorii Gabriela și Cristi Iacob. Cu o poveste de dragoste înfiripată în urmă cu aproape 17 ani și o căsnicie de 14 ani, Gabriela și Cristi au trăit pentru prima dată experiența unui reality show împreună.

Astfel, show-ul fenomen al Antenei 1 îi aduce în premieră pe micul ecran în calitate de cuplu, Gabriela și Cristi fiind până acum una dintre cele mai discrete perechi din lumea artistică. Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, au vorbit despre decizia de a participa la Power Couple România, dar și despre momentele importante ale relației lor.

”Eu nu aș fi mers într-o emisiune altfel decât așa – alături de el”, a mărturisit Gabriela. ”Iar pentru mine, cel mai greu în acest concurs a fost faptul că am participat împreună cu ea”, a adăugat Cristi Iacob.